Kesän muistelua

sunnuntai 6. marraskuuta 2016


 


Blogini on ollut pitkällä kesätauolla, millään ei ole malttanut istua koneen ääressä kauniina kesäiltoina. Nyt kun ollaan jo astuttu kaamokseen, on hyvä muistella mennyttä kesää. Minä nautin aivan mahdottomasti kukkien ja kasvien loistosta ja vietin kaiken mahdollisen aikani ulkona pikkuruisella takapihallamme, monesti vaan ihastellen kukkia jotka vain putkahtelevat esiin nupuistaan, ilman että näin hirveästi vaivaa niiden eteen.  
Kesällä tuli myös keitettyä menneen kesän marjoja mehuiksi, jotta uusille olisi tilaa pakkasessa. Nyt niille terveyspommi-mehuille onkin tilausta, kun flunssakausi on pahimmillaan! 
Hurahdin taas uudelleen keramiikkatöihin, päätin jatkaa kansalaisopistossa keramiikkakurssilla ja pääni pursuaa ideoita, ei vain ole tarpeeksi aikaa toteuttaa niitä. Minä taidan kuulua niihin ihmisiin joilla täytyy olla aina jokin projekti meneillään. Nyt on useampikin neuleprojekti, keskeneräisiä viime talvelta ja uusia lankainspiraatioita, ja liuta pikkuhiljaa valmistuvia keramiikkatöitä. Tämä pimeämpi vuoden aika onkin oivaa aikaa tehdä niitä keskeneräisiä!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti