DIY Vauvan peitto

tiistai 8. marraskuuta 2016
Koulussa aikanaan valmistin valas seulan, josta painoin kasseja. Seula oli ollut joutilaana kaapissa jo pitkään, kunnes tajusin että sillä saisi kivan vauvanpeton aikaseksi. Rakkaalle siskolleni syntyi heinäkuun alussa pieni poika, jolle tämä peitto sitten tuli. Etupuolelle painoin valaat kulkemaan ympyrää ja toiselle puolelle pirskotin pensselillä turkoosin värisiä täpliä. Ompelin peiton kasaan, sisälle tietty tuli pehmoinen vanu, ja lopuksi tikkasin kalat ääriviivoja myöten. Olin kyllä hirmu tyytyväinen tulokseen ja kaikista parasta oli, että peitto kelpasi siskolleni.

7 kommenttia :

 1. Ihana kuosi, rakastan mereneläimiä. Haluisin itekki opetella seulan tekemisen. Koulussa tehtiin valottamalla, mut pitäs opetella uudestaa. (valas ei ole kala)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)jep, kannattaa opetella! Seulalla saa kuiteskin paljon siistimpää jälkeä kuin esim. sapluunalla. ...hups, eihän se olekkaan kala...tais tulla ihan vahingossa...hyvä kun olit tarkkana;)

   Poista
  2. Seulalla saa myös pikkutarkempaa. Ehkä pitää pistää ensi kesän to do-listalle kehikon tekeminen. Kiitti inspiraatiosata ja muistutuksesta, että tämmönenkin tekniikka on olemassa.

   Poista
  3. Mukava että sait inspiraatiota!! justiinsa se pikkutarkka jälki on seulalla painamisen yksi parhaista puolista!

   Poista