maanantai 18. toukokuuta 2015




Heipä hei, Anne ja Tiina, ihanat opiskelutoverini, lupasin teille että laitan tänne viestiä:) tää viesti on omistettu teille:)
On ollut niin kiire kaiken kanssa että en ole jaksanut edes ajatella tänne kirjoittamista, vaikka omalla tavallaan tämä olisi rentouttavaa ja terapeuttista.
Tää vuosi on vierähtänyt hirveän nopeasti käsitöiden parissa, sen asian äärellä mitä oikeasti rakastan ja haluan tehdä loppu elämäni, mutta sekin voi olla uuvuttavaa, varsinkin jos ei tee koulu ja vapaa-ajalla muuta kuin pakollisia käsitöitä.
Niinpä, täytyypi löytää se rentoutus ja lepo jostain muusta. Muistetaan pitää ne ansaitut kahvitauot ja tekemättömyyspäivät. Vietetään aikaa läheistemme kanssa ja ollaan ulkona:) Tuossa on kuva viimekesän pelargonikukoistuksesta, minusta vaaleanpunainen käy hyvin harmaan betonin kaveriksi.


2 kommenttia :

 1. Hei Pauliina.
  Kiitos viestistä :)
  Olis ihanaa kun oppisi tekemään asioita vapaudesta käsin, mitä sitten tekeekin ja jakamaan päivänsä oikein. Se on välillä aika vaikeaa, kun tuntuu että päivät on liian lyhyitä kaikkeen siihen, mitä haluaisi tehdä. Voimia ja jaksamista, kaikkeen tekemiseen ja ennen kaikkea iloa ja vapautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne kommentistasi:) ja kiitos, voimia ja jaksamista tarvitaan varsinkin nyt näihin viimeisiin puristuksiin koulussa. Mutta on otettava päivä kerrallaan ja nautittava elämän pienistä iloista!

   Poista